Полунична пора стартувала. Ото ж не гаємо часу і приготуємо разом з дітьми для всієї сім*ї полуничне морозиво.
Не секрет, що морозиво - улюблений десерт дітей і дорослих. Приготувати домашнє морозиво без шкідливих барвників, консервантів та інших добавок дуже просто. Цей рецепт розрахований на 5-6 порцій, підійде для всієї родини!
Етапи приготування
Через 2-3 години (в залежності від обсягу формочок і стаканчиків) можна радувати близьких дуже смачним полуничним морозивом, приготованим в домашніх умовах. Подати його можна прямо в стаканчиках, а можна перекласти в креманки і прикрасити свіжою полуницею і листочками м'яти.
Смачного!
Не секрет, що морозиво - улюблений десерт дітей і дорослих. Приготувати домашнє морозиво без шкідливих барвників, консервантів та інших добавок дуже просто. Цей рецепт розрахований на 5-6 порцій, підійде для всієї родини!
Складові
Для приготування полуничного морозива в домашніх умовах потрібно:- 300 г полуниці;
- 300 мл вершків 12%;
- 3 ст. л. згущеного молока.
Етапи приготування
- Полуницю вимити, очистити від листочків і плодоніжок.
- Відміряти вершки.
- У високій склянці для блендера подрібнити полуницю в пюре.
- Влити вершки і збити все разом.
- Додати згущене молоко і знову добре збити. Повинна вийти густа однорідна маса.
- Отриману масу розлити по формах, придатних для заморожування.
Порада. Одразу, поки маса наповнена повітряними бульбашками, прибрати в морозилку до повного заморожування (приблизно 2-3 години).Полуничну масу можна розлити по спеціальних формах для морозива. Ласощі такої цікавої форми особливо сподобаються дітям.
Через 2-3 години (в залежності від обсягу формочок і стаканчиків) можна радувати близьких дуже смачним полуничним морозивом, приготованим в домашніх умовах. Подати його можна прямо в стаканчиках, а можна перекласти в креманки і прикрасити свіжою полуницею і листочками м'яти.
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар