Морозиво із полуниці - смачно, корисно, весело

Полунична пора стартувала. Ото ж не гаємо часу і приготуємо разом з дітьми для всієї сім*ї полуничне морозиво.


Не секрет, що морозиво - улюблений десерт дітей і дорослих. Приготувати домашнє морозиво без шкідливих барвників, консервантів та інших добавок дуже просто. Цей рецепт розрахований на 5-6 порцій,  підійде для всієї родини!


Складові

Для приготування полуничного морозива в домашніх умовах потрібно:

  • 300 г полуниці;
  • 300 мл вершків 12%;
  • 3 ст. л. згущеного молока.

Етапи приготування


  1. Полуницю вимити, очистити від листочків і плодоніжок. 
  2. Відміряти вершки.
  3. У високій склянці для блендера подрібнити полуницю в пюре.
  4. Влити вершки і збити все разом.
  5. Додати згущене молоко і знову добре збити. Повинна вийти густа однорідна маса.
  6. Отриману масу розлити по формах, придатних для заморожування. 

Порада. Одразу, поки маса наповнена повітряними бульбашками, прибрати в морозилку до повного заморожування (приблизно 2-3 години). 
Полуничну масу можна розлити по спеціальних формах для морозива. Ласощі такої цікавої форми особливо сподобаються дітям.



Через 2-3 години (в залежності від обсягу формочок і стаканчиків) можна радувати близьких дуже смачним полуничним морозивом, приготованим в домашніх умовах. Подати його можна прямо в стаканчиках, а можна перекласти в креманки і прикрасити свіжою полуницею і листочками м'яти.

Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар

5 листопада. Інклюзія. Корисні посилання для дорослих і дітей

Ігри онлайн для гіперактивних дітей  Буква Т. Тренажер для розчитування  Вправа "Нісенітниця"  "Зіпсований принтер" Моро...